Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Konjunktivitis
PostPoslato: Sre Avg 19, 2009 3:43 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Avg 19, 2009 3:27 pm
Postovi: 9
Ποштовани!
Установљен је конјунктивитис код мене пре око 2 недеље.Имао сам проблеме,благо пецкање у оку и осећај као да ми је нешто упало у око на сам дан када сам се јавио офтамологу.
Препоручено ми је да испирам са acidi borici раствором 5 пута на дан.Да ли могу још нешто да користим,генерално ми је боље мада имам опет неко пецкање у очима.Немам црвенила нити неких других проблема.
Хвала.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Konjunktivitis
PostPoslato: Sub Avg 29, 2009 9:36 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Avg 29, 2009 9:18 pm
Postovi: 1
Поздрав,ја се извињавам што упадам у тему,али ми је било глупо да отварам нову,јер такође имам конјуктивитис. Када сам први пут ишао код доктора (опште праксе ваљда,у школском диспанзеру онај :D ),рекао ми је да је алергијски и стављао сам неодексацин,али само 2-3 дана. Црвенило и свраб/пецкање се вратило за неколико дана па сам отишао код очног у дому здравља. Она ми је преписала офтамол капи и неку маст које сам стављао ја мислим 2 недеље,рекла је да је вирусни конјуктивитис али да има и алергијске реакције. После тога ми се црвенило и све остало опет вратило. Отишао сам и по трећи пут и она ми је рекла да стављам Офтамол још недељу дана. Црвенило и свраб су нестали за то време. Отпутовао сам у Беч на 2 недеље. Вратио сам се у београд пре 10 дана и све је почело опет. Нисам ишао код доктора јер сам мислио да ће можда проћи али није. Данас ми се спољна страна десног ока зацрвенела (досад је то најизразитије било са унутрашње стране,ка носу) и почела да пецка више него нормално и око да ми сузи помало. Како је субота,дом здравља не ради па нисам знао шта да радим. Капнуо сам Офтамол у то око и пецкање се смирило сада. Сво време сам испирао очи физиолошким раствором,а кад сам се сад вратио у Београд,водом обичном пошто не знам где је шприц :P
Да ли конјуктивитис може да буде опасан ако траје овако дуго? Никада нисам имао сличних проблема. Такође,доста времена проводим за рачунаром мада правим паузе како не бих био неколико сати без престанка. Да ли треба да идем опет код доктора или само да испирам раствором?

Хвала, Игор


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: