Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Rezultati laboratorije
PostPoslato: Sre Sep 18, 2013 9:11 am 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Sre Sep 18, 2013 9:03 am
Postovi: 1
Pozdrav svima,
prijateljicina kćerka od 9 godina se poslednjih dana oseca jako malaksalo, lako se zamara i ima blago povisenu temperaturu (37.5). Takodje ima povremeno krvarenje iz nosa, ali juce je imala poprilicno veliko krvarnje. u Tirsovoj su uradili analize krvi i ovo su povecani/smanjeni rezultati

Ukupan bilirubin 17.5 (<17.1)
Bilirubin direktan 4.4 (<3)
Alkalna fosfataza 164 (218-499)
ALT 92 (24-49)
AST 59 (5-36)
LDH 495 (81-234)
CRP 17.4 (<3.0)
Trombociti 135 (154-488)
Limfociti 67.8 (30.0-40.0)
Neutrofilni granulociti 26.2 (55.0-65.0)
Limfociri # 5.2 (1.5-4.5)
Neutrofilni granulociti # 2.0 (3.0-7.0)

Pa vas molim za pojasnjenje.

hvala unapred


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Rezultati laboratorije
PostPoslato: Sre Feb 12, 2014 9:39 pm 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 1:57 pm
Postovi: 26
limfociti su mi uvećani 42.5% i # 3.70
Pre godinu i 2 meseca sam imao odnos sa rizičnom osobom i da li ovo može biti simptom hiv infekcije?


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Izdvajamo za vas:



Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: