Andelija draga sve ce bit uredu,to je tebi zbog upale ili infekcije
Da li si probala da stavis kantarion ulje na tampon i tako svaki dan?
To mi je rekao profesor u Kamenici kada sam bila....
Mama mozda ima kamen u bubregu imala sam i ja to su uzasni,neopisivi bolovi veruj mi

videces da sam upravu....
Super je pa ide na MRI da joj snime bubrege....ti draga budi mirna zbog papa testa znas da nekada lazno pokazu da je pozitivno,ponovo ga pa cas videti.
Majo draga bas ti hvala na informacijama.Uh.....javicu vam nesto mi se oduzio utorak.Ja se samo bojim da nemam nesto ozbiljno

ljuta sam jako na mog lekara sto nije hteo nigde da me posalje.
Zola draga vec sam preturila kompjuter,kopa me pa sam morala.Sta vredi Zola draga kada opet nista ne znam dok nalazi ne budu gotovi

oh.....slusala sam knjigu iz biblioteke/audio-zove se "Change your brain,change your life"uh sto je dobra....imam da je slusam 7 sati,sinoc nisam mogla prestati slusati.Zola kako ti je danas?Mora da si pokupila neki virus....
Snezo draga,obave prvo sve pretrage pa ako si ok,idi kod psihologa ili psihijatra samo da cujes njihovo misljenje,veruj mi lakse ce ti biti.Da li si ti citala o ankcioznosti sa kompjutera?Gusi te od toga

tesko je poverovati ali istina je....
Drage mene je danas uhvatio napad na momenat,trajao je 10-ak minuta,malko sam oplakala i proslo je.....dragi mi je depresivan,umoran od ovog posla i kada mi je pricao o tome samo sam najednom osetila gusenje.Brzo sam usla u kuhinju i zaradila se,mada mi nije bilo do nista.Proslo me relativno brzo i nisam uzela nista za smirenje
Valjda sam ovih dana jako osetljiva od kada sam saznala da mi krv nije dobra.Jos kada me doktor pitao da li je neko imao u porodici kancer stomaka

sva sam se uplasila.Imala je moja pokojna baka koja je umrla kada je moj tajo bio 12 godina.Secam se tata mi je pricao......eto kako doktori mogu biti kreteni pa jos vise isprepadaju
I ovako sam hipohondar jos me on to pitao....
Cmok drage,valjda ce nam sutra biti bolje....