Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Kondilomi, molim vas pomozite mi
PostPoslato: Pet Mar 08, 2013 12:48 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Mar 08, 2013 12:31 pm
Postovi: 2
sanja5 je napisao:
Ja sa dr Mitreski imam samo najlepša iskustva. Lečim sterilitet več dugo. Imala sam začepljene jajovode koje su mi u Betaniji umesto da ih operišu jednostavno odstranili uz obrazloženje : „šta hoćete, imate 40 godina“. Imala sam i jedan neuspešan pokušaj vantelesne, sada ću pokušati drugi put. Posle operacije pojavile su mi se bradavice i doktorka me je poslala u dom zdravlja, jer su se u okviru Decena programa radili besplatni brisevi na virus. Tu me je druga lekarka dočekala rečima. „Vi mora da ste bili kod nekog privatnika koji samo hoće da vas klepi za pare“. Vratila sam se nazad kod moje doktorice, prenela joj rečeno, a ona je onda uradila biopsiju i uzela bris. Naravno dijagnoza je potvrđena i imala sam neka 2 najgora tipa virusa. Odstranila sam bradavice i to je to. I meni su posle odnosi bili bolni. Ubrizgala mi je hylase injekciju koju sam kupila u Mađarskoj i posle nisam imala problema. Draga, moguće je da se tebi nešto iskomplikovalo, ali ja sam sigurna da doktorka ništa ne bi uradila da stvarno nije tako. A i ostalima na forumu preporučujem da prvo dijagnozu drugog lekara koji je rekao da nemaju bradavice provere brisom ili biopsijom jer nikad se ne zna.:) Vrlo često ispadne da kod državnih lekara nemate ništa a kod privatnih imate.. Drage moje verujte mi, doktorka nikad nije pogrešila... A pošto sam sada ponovo zbog drugog pokušaja vantelesne često u Betaniji čula sam da je sad jedna žena sa skroz urednim nalazom PA brisa dobila već uznapredovali karcinom.. pa vam iskreno preporučujem Anitu... Verujte mi.. Proživela sam najgore bolove, ali sada sam čista i vredelo je svake pare..:) Izmedju ostalog u čekaonici kod doktorke sam od druge pacijentkinje čula da je virus dobila u trudnoći, a da su se bradavice tek kasnije pojavile i da se preneo na bebu u toku porodjaja tako da joj je sin sad vec četiri ili pet puta operisan zbog nekih promena na grlu.. jadničak..:( I, da što se tiče doktorkino troje dece pričala mi je da je iz inostranstva donosila vakcine i da ih je svo troje vakcinisala za taj virus koji izaziva bradavice i maligne bolesti... To sigurno ne bi radila da virus nije toliko proširen i da ih ustvari niko nema..) Ona je jako dobar, savestan i blag čovek.. Ne verujem nikome osim nje.:)


MOLIM VAS RECITE MI GDE RADI DOKTORKA, I MOZETE LI MI OSTAVITI KONTAKT I ADRESU? HVALA PUNOOOO


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kondilomi, molim vas pomozite mi
PostPoslato: Pon Sep 16, 2013 12:40 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm
Postovi: 8
Imam unutrasnje kondilome, pa me zanima da li neko ima iskustva sa Papiloma vaginatorijama posto pretpostavljam da ne mogu sa kremom da ih izlecim? Hvala unapred :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kondilomi, molim vas pomozite mi
PostPoslato: Ned Feb 16, 2014 8:20 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Feb 16, 2014 8:09 pm
Postovi: 1
Imam jedno pitanje za korisnike ove kreme koristim papilomu vec tri nedelje i poslednjih par dana imam svrab i peckanje,pa se pitam da li tako treba da bude ? Jel imao neko slican problem ili to tako treba ? Inace imam 20 godina i nebih isla na spaljivanje :( :cry:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kondilomi, molim vas pomozite mi
PostPoslato: Pon Jun 16, 2014 3:57 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jun 16, 2014 3:37 pm
Postovi: 1
pozdrav svima. Registrovala sam se samo da bih rekla kako sam se spasila kondiloma. Nakon sto smo moj momak i ja ustanovili da ih imamo, poceli smo da trazimo po internetu savete za skidanje. Kupili smo Papiloma kremu, sa kojom je njegov prijatelj uspesno skinuo svoje, prethodno je u privatnoj ordinaciji skidao tecnim azotom, a zatim ''terapiju'' nastavio mazanjem Papiloma kreme. Tako sam i ja otisla u privatnu ord, gde su mi se kondilomi ubrzo vratili, cak sam dobila i one unutrasnje..dakle, uzas. Zatim smo kupili i Papilomu za te unutrasnje, cak i caj za imunitet koji je bljak, grooooooznooooo gorak, uzas!! :( :cry: i svasta smo pravili i kupovali za imunitet, ali dzaba, ocajna sam bila, svakog dana je po jedan novi izrastao. Onda sam preko veze otisla kod jednog lekara da mi poskida hirurskim putem i to bez anestezije..sestre su me drzale sa strane kao da se poradjam. Prepisali su mi (ali ne kao recept!!) da kupim PODOFILOTOKSIN KAPI, imate ih u apoteci Sveti Sava kod Londona, to su toliko jake kapi, bukvalno vam prze kozu, nenormalno peku kada ih stavite na zdravu kozu, a kamoli na zive rane!! Ja sam to stavljala i plakala, da sam smela, vristala bih. :scream: Ja mislim da su te kapi jako jako jako jako pomogle jer sam imala dva kondiloma kod anusa, za koje nisam ni znala, tako da doktoru nisam ni rekla za njih, samim tim, nije mi ih ni skidao. Ali sam ja uspela da ih spalim tim kapima! :lol: :D :D a i da napomenem da decko nije isao ni na kakvo skidanje, vec sam mu dala te kapi koje su meni ostale i on ih je takodje spalio : D : D : D evo, hvala Bogi i tim kapima, ima dve godine otad da smo super. Da napomenem, te kapi se ne uzimaju na recept, ali ne mozete ih kupiti tek tako, vec mora doktor da vam ''preporuci'' napismeno. Mislim, tako mi rekose u apoteci.. :roll:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kondilomi, molim vas pomozite mi
PostPoslato: Pet Okt 03, 2014 1:37 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Okt 03, 2014 1:30 pm
Postovi: 1
Zdravooo ljudiiii, registrovala sam se iz razloga da bih objasnila svoju situaciju... Pre 6 godina, radili su mi otklanjanje unutasnjih kondiloma laserom, i od tada, do dana danasnjeg mi se nisu vracali ... Medjutim, otisla sam na studentsku polikliniku iz razloga jel sam ih videla spolja, sacekala sam da mi zena odradi pregled, gde je rekla kako je sve u najboljem redu, upitala sam je sta je to spolja, ona je odmah rekla kondilomi, i radim ja privatno otklanjanje... posto sam sumnjala otisla sam u privatnu kliniku, gde mi je nazalost potvrdjeno da ih imam, i dobila sam mast sa podofilinom 5 %. pocela sam sa terapijom, ali je jako bolno, oko kondiloma je sve pobelelo, a oni su poceli i da pucaju.. receno mi je da mazem jod, pa me ljudi zanima da li je neko uopste lecio kondilome podofilinom, i kakvo je njegovo iskustvo. MNOGO SAM UPLASENA!
A sto se tice imuniteta posle prvog otklanjanja kondiloma ojacala sam prirodnim putem, majka mi je spremila vitaminsku bombu, i 6 godina bez ijedne prehlade.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kondilomi, molim vas pomozite mi
PostPoslato: Sub Nov 08, 2014 4:52 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Nov 08, 2014 4:32 pm
Postovi: 2
Pozdrav svima! :)
Molim vas da mi neko napise dobru preporuku ginekoloske ordinacije u Novom Sadu. Iskljucivo me interesuje uklanjanje kondiloma. Konkretno, na malim usnama se nalaze. Bila bih vam zahvalna na dobrim savetima s obzirom da zelim u sto skorije vreme da odem na pregled.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kondilomi, molim vas pomozite mi
PostPoslato: Uto Dec 01, 2015 1:22 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Jul 18, 2015 1:35 pm
Postovi: 5
imam jedno pitanje.ovde se pise kako se osoba izleci od kondiloma i nakon 5g oni se vrate ili nakon 6.a ja imam pitanje kako ce se vratiti ako je virus iyasao iz organizma? mogu se vratiti jedino ako se osoba ponovo izlozi tom virusu a to skoro niko ne napise..dakle lecenje zavisi od imuniteta osobe ali vremenom virus izadje i vrati se ako se opet desi nezasticen i rizican sexualni kontakt.e a to retko ko napise..


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 174 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: