Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 435 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Ned Mar 16, 2014 2:25 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Dec 28, 2011 12:34 am
Postovi: 4
mia.ja je napisao:
MMilica* je napisao:
Sve pohvale za dr Nemanju Stojanovia iz Visegradske, jedno divno stvorenje,puno strpljenja, opusteno, tu je da odgovori na svako vase posavljeno pitanje, ma sve najlepse o njemu... Vodio mi je trudnocu, i Boze zdravlja nadam se da cu opet ostati trudna vodice je opet, jer pored njega sam bila bez brige, jako strucan covek, Sve pohvale za njega :)



Nemanja Stojanovic je sjajan doktor. Vodio mi je obe trudnoce i porodio me. Moja sestra ce, Boze zdravlja, uskoro ostati u drugom stanju i i ona ce ici kod njega. Inace, sve zene koje sam upoznala u Visegradskoj su se lomile da ih on poradja a covek nece da primi ni pice kao cast jer ne pije.. ali slatkish hoce :) ...Divan je... Svima preporucujem da idu kod njega. Srecno dame :)



:D meni nije zeleo ni taj slatkis da uzme, ostavila sam sestrama, a kod mene je dobio najveci plus, zaista divno stvorenje, i nasa drzava bi bila jako srecna da ima vise takvih doktora. Bez ikakve veze sam otisla kod njega, a iako je zeleo da me porodi on, nismo uspeli, moja devojcica nas je zeznula za nekih 10 -tak sati <3


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Ned Mar 16, 2014 2:28 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Dec 28, 2011 12:34 am
Postovi: 4
gaga5299 je napisao:
point je napisao:
Dr.Živko Perišić iz Narodnog Fronta,ima svoju privatnu kliniku,ne znam da li smem da pišem ime,izguglaj.
On je inače najbolji ginekolog na ovim prostorima što se tiče rane dijagnostike karcinoma grlića materice.
Kod njega žene čak izbegnu zračenje...Tako da savršen je kao lekar,koji god problem imaš samo mu se prepusti :)

hvala ali , nisam bila bas precizna kada sam trazila preporuku,
dakle treba mi ginekolog za vodjenje trudnoce , kod kojeg bi vodila trudnocu privatno a koji radi u visegradskoj ili frontu i koji bi me potom porodio u istoj !!!
jos jednom hvala
pozzzz


Nemanja Stojanovic radi u Visegradskoj, a ovde je radio i nadam se da jos uvek radi u toj ordinaciji Ginekološka ordinacija 011 Medical Group...

Ako odes kod njega neces se pokajati :wink: pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Pon Mar 17, 2014 2:45 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Mar 17, 2014 2:42 pm
Postovi: 1
Imam jako lose iskustvo sa dr Andrejom Glisic i anesteziologom Goranom Jovanovicem da od porodjaja vise ne zelim nikada da vidim ni jednog ni drugog lesinara!!!
Poslednjih mesec i po dana trudnoce sam vodila kod prof dr Andreje Glisica. Skoro mesec dana pre porodjaja nije se setio da izmeri bebu i pored toga sto je 3 nedelje pre termina beba imala 3600 g. Cekao je nedelju dana posle termina jer nikakve naznake porodjaja nije bilo... Kada sam otisla na zakazani pregled nedelju dana nakon termina, rekao je da danas sve zavrsavamo, da ostanem u porodilistu, da ce porodjaj teci prirodno... U znak postovanja dala sam mu bombonjeru... Kada sam legla na sto, probusio mi je vodenjak, plodova voda je bila zelena. Rekla sam da ukoliko vec nece biti carskog reza, zelim epidural, a on me pitao da li sam sigurna, pozvao anesteziologa Gorana Jovanovica i otisao. Dolazi Jovanovic, objasnjava mi kako se daje epidural, kako deluje... i kaze da to kosta 150 e u flasi pica, ja, naravno pristanem. Lepo mi rece da ce mi uciniti uslugu jer on svoj posao radi vec godinama, bolje da mi on da epidural, nego neki sarlatan...On mi daje epidural i odlazi... Nakon toga dolazi Glisic i kaze sta smo se dogovorili, ja pomenem 150e, on kaze da je pametno sto sam htela epidural i odlazi. Kada je epidural prestao da deluje ja zovem anesteziologa, a dolazi ginekolog Glisic da me, izmedju dva jako bolna napona pita da li je anesteziolog Jovanovic rekao da je 150e samo za njega ili za obojicu! Ja kazem da nije nista pominjao, da cu dati kome sta treba samo da sve prodje kako treba... Odlazi on, a dolazi anesteziolog koji mi daje novu dozu, meni bol prestaje i on nestaje, a vraca se Glisic da mi kaze da on nema nista sa 150e, da je to samo za anesteziologa, okolisajuci da bi trebalo i njega castiti, ja opet kazem da sve moze, samo da porodjaj prodje kako treba... On me podrza u mojoj odluci (?)!
E a kada je beba krenula da izlazi, zaglavila se jer je krupna i onda mi je Glisic uradio forceps i iskasapio me! Jedan profesor na fakultetu i nacelnik na odeljenju za carski rez radi forceps!!! Beba se jedva osvestila sa svojih 4200 g... Tako iskasaplenu me ostavise sa babicom, a ja pocela da krvarim... Puls, pritisak i svasta nesto je pocelo da pada, babica urla, vice zove da se obojica vrate, a njih nema! Nekako se vratise, pocese da me buse, daju neke infuzije, injekcije (slabo se svega toga secam, osim mase doktora, sestara, babica koji su se iskupili oko mene). Kada sam se konacno oporavila, anesteziolog Goran Jovanovic mi kaze "Eto, ja sam krenuo kuci i vratio se samo zbog tebe da vidim kako si. E, a da se ne bismo veceras jurili oko onog dovora, ja cu doci kod tebe sutra u 9h da vidim kako si, a tvoji neka dodju i u flasu pica neka stave 150 e"... Sutradan lesinar dolazi tacno u 9 da vidi kako sam, da li su mi dolazili moji.... A ja drska i bezobrazna glasno kazem: "Naci ce vas moj muz ili neko drugi ovde ili na nekom drugom mestu i dace vam 150 e koje ste mi trazilii" Naravno da je otisao i vise se nije pojavio. Drugi dan od porodjaja me obisao Glisic i rekao da nije mogao da pretpostavi kolika je beba, ali da ipak nije bilo nista strasno... Nisam ni u razgovoru sa njim bila posebno prijatna, mada mi je ostavio vizitku da mu se javim radi kontrole.
Eto, toliko o strucnosti i cestitosti jednog profesora na fakultetu i nacelnika na odeljenju za carski rez... Nije mogao da pretpostavi kolika je beba, kao da uz ne postoji...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Pon Mar 31, 2014 10:49 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2014 10:43 pm
Postovi: 1
PoZdrav svima!
Imam jedno pitanje.Iz Niša sam pošto u Nišu ne radi histeroskop,šalju me u Front na histeroskopiju.Da li mozda neko zna koliko se zakazuje unapred i koji je dobar doktor za to?
Hvala :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Uto Apr 22, 2014 1:50 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Apr 22, 2014 1:44 am
Postovi: 1
Topla preporuka za Narodni front. Divni lekari,divne sestre...Osecala sam se divno tamo,iako mi iskustvo nije bilo naprijatnije. Ne preporucujem Dr Dimitrijević Dejana, s obzirom da mi je čovek bukvalno pobegao sa porodjaja. Bilo dogovoreno da me on poradja ( u frontu placas 40,000 dinara ustanovi ukoliko imas izabranog lekara,a on nije u tvojoj smeni) i ostavio me je na cedilu i milost i nemilost preko 12 sati. Covek je bio uporan da me porodi van njegove smena. kada je ukapirao da se to nece desiti,bukvalno je pobegao. Voli covek novac :-) Inace ga zovu ekstraprofiter (tek kasnije saznah). Pritom sam dala gomilu novca u privatnoj ordinaciji i omase mi termin. Toliko od Dr Dimitrijević.

Tople preporuke za Dr Smiljkovića ( divan primer nekorumpiranog strucnjaka kojj je pre svega dobar covek).

Takodje, preporuka za mladog R.Aničića :-) Vidim da ga mnogo hvala,pa rekoh da se pridruzim...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re:
PostPoslato: Sre Maj 14, 2014 10:03 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jan 23, 2014 1:11 pm
Postovi: 4
natural je napisao:
ee...to za obrazovan si u pravu..samo..nazalost ..svedoci smo mnogo obrazovanih koji su preskocili neku lekciju ili su jako retko svracali na fakultet.. osim po diplomu :o




e stvarno mi je muka od ovih prica "zalutali u profesiju, preskocili lekcije, korumpirani itd"..e ajde ako nemate o cemu pametnom da pricate analizirajte ko ste sta ste i gde ste pa onda sudite o drugima o kojima su vam vidim uvek puna usta.lepo je kada covek malo prica i o svojim manama, pa sto neko ne bi na primer naceo temu -dobar i los pacijent ili sto niste vi upisali medicinu ili neki fakultet u tom rangu pa preskakali lekcije ko vam je kriv...ali bitno je da ste puni prica jer sve znate..svaka vam cast ljudi.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Pet Jun 13, 2014 12:27 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Mar 21, 2013 1:17 pm
Postovi: 23
Koga mi predlazete u Beogradu za problem sa cistom.
Dobila sam cistu nakon kiretaze i odlucila sam u ponedeljak da idem u Beograd (zivim u Cg) i planirala sam kod dr Ljubica, to sam iscitala na internet da je mnogo dobar ali ako znate nekog boljeg za ciste ili koji je poznat u Bg kao dobar dijagnosticar molim vas dajte savjet.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Sre Jul 16, 2014 12:39 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jan 23, 2014 1:11 pm
Postovi: 4
Malena Malena je napisao:
Koga mi predlazete u Beogradu za problem sa cistom.
Dobila sam cistu nakon kiretaze i odlucila sam u ponedeljak da idem u Beograd (zivim u Cg) i planirala sam kod dr Ljubica, to sam iscitala na internet da je mnogo dobar ali ako znate nekog boljeg za ciste ili koji je poznat u Bg kao dobar dijagnosticar molim vas dajte savjet.


Da ti kazem nesto i veruj mi!verujte mi svi!!! to sto citas na internetu nema blage veze sa mozgom. Dobri doktori narocito operatori uglavnom nemaju licno svoje pacijente, nego im ih dovode traljavi doktori njihove kada treba da se vadi kestenje iz vatre, a oni na kraju da budu zasluzni jer su bili regularni (na papiru) doktori tih istih "zamalo" ostecenih pacijenata. Zato je do dobrog doktora tesko doci, ako me razumes..Reklama je za one koji to nisu..jer sta im drugo preostaje..o kome se puno pise i oni doktori koji su dobri na recima fini i nezni sa pacijentkinjama-e ti ne znaju posao i od njih odmah tutanj. ti idi u neku od drzavnih bolnica pa se tamo raspitaj, sestre to najbolje znaju. to ti je moj savet iskren (pri tome nisam mislila na pomenutog doktora jer nisam sigurna ni ko je on, ali ne bitno)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Pet Nov 07, 2014 11:40 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2014 11:16 am
Postovi: 1
an i odgovoran i jako dobar u svom poslu. Možda nije uvek raspoložen z a ćaskanje ali ako vam treba ćaskanje, idite sa drugaricama na kafu.
Svi smo doživeli različita iskustva, neke žene kude neke doktore, neke iste te hvale do neba, isto je i sa bolnicama, svako iskustvo je individualno, pa se nemojte pouzdati u tuđa iskustva već sami birajte po informacijama koje imate i po ličnom osećaju. Takođe, epidural bi vam svaki normalan doktor savetovao da izbegnete jer kao što i mnoge žene kažu, može da izazove razne negativne posledica koje nisu ni malo bezazlene. Nemojte biti razmažene, pobogu kako su žene ranije rađale, pa ne može sve u životu da bude savršeno i potaman, s te strane ja stvarno ne mogu da razumem mnoge žene, šta očekuju, to su gotovanke. i opet će posle biti nečim nezadovoljne, kao da su odrasle u Versaju.

Da li neko može da preporuči dobrog doktora iz Višegradske za carski rez? S kojim se može otvoreno komunicirati i koji je pouzdan i siguran??

pozdrav svima


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Čet Jul 02, 2015 4:27 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jul 02, 2015 4:19 pm
Postovi: 1
Dr. Olga Poledica je ostavila jako Los utisak. Zakazala Sam pregled u euromedic I bila neprijatno iznenadjena njenim nervoznim I arogantnim stavom. Mislim da nije ni dobar strucnjak. Platila Sam unapred pregled I nisam mogla da vratim novac. Sada treba da potrosim jos para kod drugog ginekologa. Ali definitivno ne u eurimedic. Ovo pacijenti be zasluzuju ni da je za dzabe.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Pon Jul 06, 2015 12:07 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jul 05, 2015 11:50 pm
Postovi: 1
Marela je napisao:
gDoktora Milana Ribica iz Surcina zaobilazite u najsirem luku, jer nema pojma ni o cemu, a i vrlo je neprijatan....

Pozdrav! :D


Znam da je proslo 4 godine od ovoga,ali evo sad kad sam pretrazila "Milan Ribic ginekolog" i ovo procitala,stvarno me je nesto preseklo i zelela sam da prokomentarisem.

Dr.Milan Ribic se skolovao (sigurno) duplo puta duze nego vi. Zna svaki prokleti detalj svog posla i da ovako pisete o njemu je stvarno ponizavajuce.
Ovo sam pisala iz licnog (i bliskog) iskustva sa njim,mislim da ima potcenjeno i vanserijsko znanje o svom poslu,a zivi medju ljudima ciji je mentalitet toliko nizi od njegovog,i zao mi je zbog toga.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Sub Okt 24, 2015 1:54 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Okt 24, 2015 1:38 am
Postovi: 2
Najbolji ginekolog u Frontu je Dr Dragan Jeremic. Taj covjek je meni spasio zivot. Imala sam tumor na lijevom jajniku koji je uspjesno otklonio. Bio je preljubazan poslije operacije, kao i na svim kontrolama nakon izlaska iz bolnice. Prvenstveno je dobar covjek. Zahvaljujuci njemu sam zdrava osoba. Svima bih ga preporucila.Zelim mu od srca sve najbolje. Drugi doktori bi trebalo da se ugledaju na njega.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Sub Nov 07, 2015 12:30 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Nov 07, 2015 12:23 pm
Postovi: 2
Pozdrav svima,

da li neko moze da mi preporuci ginekologa u dz u bloku 44 (nehruova)? saznala sam da sam trudna, pa ne bih da se kockam sa losim i neodgovornim lekarima, a ono sto nalazim na netu o tom domu zdravlja je zastrasujuce.

Unapred hvala na odgovoru.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Sub Nov 07, 2015 10:32 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Застрашујућа је држава. Смеће и гадости по телевизији, родитељи који не обараћају пажњу шта им деца раде на интернету, предшколско и школско образовање са незадовољним наставницима и такозваним васпитачима, факултети који су срозани на нулу а ево још хоће да их срозају, посла нема нигде, пензије несигурне... Погрешна држава за рађање деце... Треба да изумремо овакви гадни који би мајку продали за шаку долара - који мењамо законе да би испало да смо добри - који распродајемо дедовину због увлачења у дупе онима који су нас вековима убијали....

Ако и нађеш добру докторицу биће на боловању када ти буде најпотребнија. Наићи ћеш на луде бабице и пијане гинекологе или како се већ зову они који порађају...

Једино што можеш то је да се молиш Богу да те сачува.

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dobar ginekolog?
PostPoslato: Ned Nov 08, 2015 2:38 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Avg 06, 2015 6:13 pm
Postovi: 4
Bila bih zahvalna na preporuci privatnog reproduktivnog endokrinologa u novom sadu


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 435 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 92 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: