Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: OPERACIJA NOSA- hvala vam
PostPoslato: Sre Sep 22, 2010 9:16 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Sep 22, 2010 8:48 am
Postovi: 5
Dragi moji, osjećam potrebu da se forumašima sa teme - operacija nosa zahvalim na pomoći kod moje psihofizičke i teorijske pripreme za operaciju nosa. Nikako nisam uspjela pronaci temu, jer sam je citala neregistrovana. Zato sam odlučila otvoriti novu temu. Imam 42 godine, udata i jedna od onih koja je skupila hrabrost da samo u 10 od donosenja odluke istu i realizuje. Kako odlučila tako i uradila. Operisana sam prije 6 dana i imam jako zanimljivo iskustvo. Problem sam imala 1 dan, otoke i sve sto je svima poznato. Tampone vadila drugi dan, bili su veličine blaznice, i niiiikakvu neprijatnost nisam imala. Međutim, zahvaljujući Chymoral tabletama, koje sam počela piti 2 dana prije operacije, otok je već treči dan naglo spao pa mi je i maska sa lica bukvalno spala. Tako da vec treci dan od operacije nisam imala gips na nosu. Pitala sam doktora da li ce to uticati na konacan izgled nosa - odgvorio je da se i sam iznenadio brzini oporavka i da se ne sekiram.

Stai zelim reci!?. želim reči da sam prije ove peracije imala 4 ginekološke operacije i da je ova bukvalno smijesna. Kada sve saberem , sa ljekarom sam pričala 5 minuta, rekla mu sta zelim, pitao me da li cu se predomisliti , rekla sam da necu i zaspala. Operacija trajala 30 minuta, nos su malkice lomili, podizali, skidali grbicu. Uglavnom, ta 2 mm koliko su nos podigli je ucinio cudo na mom licu. muz kaze kako mi je izraz lica veseliji, kako sam ljepša, kako se i sam iznenadio kako je sve lako proslo.

Tremu nisam imala, sve sto me zanimalo pronasla sam na forumu, prije operacije nabavla potrene rekvizite: Cymoral, Jomelop E, stapiće za uši, AD kapi, aquamaris ,i to je to.

Medjutim, sada imam blagu tremu od okoline. Danas se prvi put pojavljujem u javnost i imam malkice tremu, blagi strah od prvobitne reakcije. bas me zanima kako će okolina da reaguje. da li će skontati ili ne, i tako. Uglavnom, predstoji mi puno laksi period- lakse je sa lijepim nosom brinuti nego imati ma i mrvicu kompleksa zbog ružnog nosa. A vrijeme cini cuda, na dobro se lako naviknuti.

Puno vas pozdravljam iz sarajeva, i svima koji su odlučili da naprave nešto za sebe, želim da prodju operaciju jednako lako kao i ja i da budu, prvo sebi pa tek drugima lijepi , zdravi i veseli.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: OPERACIJA NOSA- hvala vam
PostPoslato: Čet Sep 23, 2010 10:44 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Maj 24, 2009 5:03 pm
Postovi: 19
Gdje ste operisali nos i kod kojeg doktora?


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: