Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Dec 24, 2006 5:11 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 9:36 pm
Postovi: 806
Lu, a jel hidratantnu mazes odmah preko avene ili ne :oops: ? i, jos, jel sme puder preko ili to kvari terapiju ? :roll:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 25, 2006 5:52 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 1:12 pm
Postovi: 164
Lokacija: Beograd
Avene diacneal mazem UVECE(tako i pise na njoj), a onda sacekam jedno pola sata , nekad i desetak minuta pa preko namazem kremu!Ujutro umivanje i samo hidratantna krema! Znaci , puder nikad preko avene diacneal-a jer ga stavljas pre spavanja ! A i videces da ima malo zuckastu boju(AD). A ti mozes ujutro da sprovedes onu svoju terapiju sa klindamicinom i borogalom (procitala sam negde da to koristis!)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 25, 2006 7:49 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 9:36 pm
Postovi: 806
:D hvaaala


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Oziljci od akni.
PostPoslato: Pon Jan 13, 2014 9:38 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jan 13, 2014 9:24 pm
Postovi: 1
Pozdrav,
Imam problem sa oziljcima na licu. Imam akne i oziljke. Isao sam kod dermatologa i dali su mi KLINDAMICIN losion, SKINOREN krema, TriAcneal kremu i MIXTURA LUTZ!
Ujutru namazem lice losionom, pa krema SKINOREN, pa poslije podne opet losion i krema TryAcneal i uvece losion pa MIXTURA LUTZ.
Zanima me da li neko zna koliko je ovo djelotvorno?
Hvala unaprijed! :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Oziljci od akni.
PostPoslato: Čet Jan 16, 2014 2:12 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jan 16, 2014 1:09 am
Postovi: 2
Zelela bih svima koji imaju problem sa aknama ili oziljcima da skrenem paznju na jednu ordinaciju koji treba u sto sirem luku izbegavati.To je salon Katarina u Jovana Rajica.Inace vlasnica se tako zove,devojka prevarant od oko 28-9 godina koju samo i iskljucivo novac intresuje.Predstavlja se kao diplomirani biohemicar (u Novom sadu navodno zavrsila),ali verujte da mislim da je i to laz.Tretmane koje radi,apsolutno nema dozvolu-jer razne vrste filera,mezoterapije,botox koji ona kaze da izbegava,ali tamo gde mora uradi iskljucivo sme da radi samo dr medicine i dr stomatologije.Krema i tonik koje daje za mesec dana izadju oko 9000-10000 din,a najobicnija su prevara.
Ako imate problema sa licem idite na Torlak(predhodno uzmite uput od lekara opste prakse-mozete videti sve na sajtu Torlaka)gde ce vam izraditi vakcinu koju pijete.Ona se pije mesecima jer se At postepeno razvijaju i koliko sam mogla da shvatim od ljudi koji su golgotu prosli,amnogoooo gore lice imaju od mene to im je jedino pomooglo.Naravno to se ne plasira u javnosti jer kosta koliko participacija(50 din),a osobe kao sto je doticna iz gore pomenutog teksta tada nebi imala koga da krade.Nadam se da sam bar nekoga postedela neprijatnosti i osecaja ovce kada se nadjete u rukama ovakvih ljudi


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Oziljci od akni.
PostPoslato: Ned Jan 17, 2016 1:07 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 16, 2016 10:32 pm
Postovi: 59
Ko dr Zorice Hajzler ne razumem ko uopšte ide, ni gore osobe ni gore doktorke. :evil: Moju je devojku umalo uništila, da devojku nisam odveo u NS kod drugog doktora na konsultacije sad ne znam šta bi bilo sa njom, verovatno bi izgubila mogućnost i da jednog dana ima dete. A sve je počelo kad je devojka dobila uput za lečenje na VMA kod nje, otišla je da zakaže i prvi termin je bio tek za 6 meseci, stojeći tako u redu i razmišljajući da li će moći doći tad zbog ispita, kaže joj jedan dečko kako ta doktorka ima privatni salon, ako joj je već hitno daće joj broj pa nek zakaže tamo. I tako ona ode kod nje. Kaže nigde naziva salona, ni na interfonu, u salonu odnosno kući tri prostorije, preprljave i zagušljive od dima, dr bez odela čim ju je videla rekla joj je kako joj je lice baš buknulo i da ona tu ne može ništa pomoći sem da joj prepiše Roacuttan, 6 meseci da ga pije bez prestanka, ukupno da popije nekih 8 000 mg, pa kad joj se sredi lice, a kao hoće sigurno i zauvek, da joj dođe na koji piling. Dobila je potom papir sa dijagnozom acne vulgaris i rečima "Ovaj pregled vas košta 4500 din." Zgrožen sam sad uopšte kad razmislim kroz šta je moja devojka prošla za dva meseca te terapije, ja nažalost tad nisam bio u Bg i nisam bio upućen u dešavanje, ali kad sam došao i video je usledio je šok za mene, lice prepuno cističnih akni, bukvalno jedna na drugu, koža na rukama i telu bela i suva, ispucala do krvi, ona malaksala, sa barem 8kg manje, i sa ciklusom koji je kasnio tri sedmice. Zgrožem sam i što i jedna takva poznata doktorka i dan danas drži u svojoj kući salon i kao leči pacijente sa paprenim cenama usluga. I ovom prilikom govorim svima devojkama, najiskrenije, da ni u ludilu ne idu kod ove doktorke i doktora kao što je ona. Ne idite, ne pristajte na ovakvo lečenje Roacuttanom jer je izuzetno opasno i može vam samo naškoditi, uništiti još više i kožu ali i organizam. I ne opterećujte se mnogo aknama i bubuljicama, kad se srede hormoni i one će prestati iskakati, u najgorem slučaju kad se verite kao moja devojka, tj. od jutros verenica. :wink:


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 38 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: